Mijn Valentijn!

Happy valentine! Voor sommige mensen is het de dag van de liefde, voor anderen is het stom commercieel gedoe. Ik val meestal in de laatste categorie maar voor onze steun en toeverlaat maken we graag een uitzondering. Speciaal voor hen, vanuit het hart. 💖 in 2022 schreven we een liefdesbrief aan onze geleidekampioen!

In deze valentijnsvideo lezen we de brieven voor aan onze lieve boevenkoppies!

Vanaf dag 1 was ik al verliefd, dat verdient een liefdesbrief! 🥰💖

Lieve Bobbi, 

Je bent pas  sinds 5 maanden in mijn leven gekomen. Toen ik je voor het eerst zag, werd ik meteen verliefd! 🥰 Hoe kan het ook anders? Met je lieve gezichtje en je mooie zwarte wimpers. Om nog maar te zwijgen over jouw lieve karakter. Altijd in voor een knuffel, altijd blij om me te zien. Het maakt niet uit of ik 2 minuten, 20 minuten of 2 uur ben weg geweest. 

Samen vormen we een front, jij aan mijn zij, en samen stappen we door het leven. Je zorgt ervoor dat ik niet in 7 sloten tegelijk, of tegen een paal aan loop en je gaat door het leven als een geleidekampioen. Natuurlijk heb je jouw minder leuke kanten. Als je de bokkenvacht op hebt of als je weer stoer moet doen tegen een andere hond plak ik je het liefst achter het behang. Met pootafdrukjes erop, dat dan weer wel! ]

Ik wil je echt niet meer missen, je doet het zo knap! P(r)oo(s)t op nog veel mooie jaren en grote avonturen! 

Liefs,

Je vrouwtje 💖

Bobbi ligt op de vloer met een braille brief tussen haar poten. Het papier is roze en ernaast ligt een roze bloem

Uiteraard is er voor Lion ook een lieve brief!

Lieve Lion,

Je woont hier alweer een jaar en vier maanden, wat gaat de tijd toch snel! Toen je in mijn leven kwam wist ik het nog niet zo goed, ik had nooit eerder een hond gehad! En dan weten ze het mooi te brengen en me dan gelijk met jou op te schepen.

Je bent een druktemaker, een clown, een raddraaier! Van binnen ben je echt een goedzak. Je doet wel stoer, als je verder kunt kijken dan dat weten we allebei beter! Dan ga je met een luide “woef” achter een andere hond aan, tot die andere hond iets terugzegt. Dan weet je niet hoe snel je weer bij me terug moet komen. Jouw geleidewerk doe je ook fantastisch! Natuurlijk laat je me wel eens tegen een paal oplopen, als geleidehond heb je het maar druk. Als we het overnieuw doen sta je gelijk enthousiast naast me om het opnieuw te proberen. Dan gaat het natuurlijk gewoon goed en stappen we samen de wijde wereld in.

Jouw blije karakter zorgt ervoor dat ik nooit meer een ochtendhumeur heb, zelfs niet als je me meesleept naar het uitlaatveld. Trekken kun je als de beste maar dat betekent ook dat jij me door het leven trekt! Een dikke poot op nog vele jaren samenwerken en die armspieren blijven we wel trainen!

Liefs,

De baas 

Lion ligt op de vloer met een braille brief tussen zijn voorpoten. Het papier is blauw en er ligt een roze bloem bij

Hoe vier jij Valentijn?

Wil je niks missen?

Nooit meer een artikel missen? Voer hieronder jouw email adres in en ontvang alle nieuwe berichten direct in jouw inbox! Handig toch?

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Ik hou van lekker eten en natuurlijk onze geleidekampioenen! Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een creatieve koffie lover, een gezellige muzikant die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *