Klein blijven of gezien worden?

Soms komen er dingen op jouw pad op de meest onverwachte manieren. Zo leidde een gesprek met een trainer tot een mooi gespreksonderwerp!

Soms komen er dingen op jouw pad op de meest onverwachte manieren. Zo leidde een gesprek met een trainer tot een mooi gespreksonderwerp!

Deze week vinden Serge en ik het tijd voor een openhartig gesprek. In de video van deze week vertellen we jullie over onze tijd op het speciaal onderwijs, hoe we klein gehouden zijn en hoe dit ons heeft beïnvloed in het latere leven. Dit doen we aan de hand van onze eigen verhalen en dingen die we deze week meegemaakt hebben. Ook nemen we jullie mee in ons groeiproces!

Disclaimer: dit zijn onze ervaringen en onze verhalen. Deze video is zeker niet bedoeld om mensen of organisaties zwart te maken en zeker niet bedoeld als een weerspiegeling hoe alle mensen met een visuele beperking erover denken.

Wel lijkt het ons goed dat we het gesprek hierover blijven voeren en dat we onszelf, beperking of niet, niet kleiner maken dan we zijn. Iedereen doet ertoe!

Hoe beleef jij dit? Ben jij in jouw leven wel eens kleiner gemaakt dan nodig? Resoneert dit op een andere manier? Laten we het gesprek erover aangaan! Voor ons maar vooral voor jezelf!

Miriam
Miriam

Miriam Taylor, het gezicht achter deze website. Ik hou van lekker eten en natuurlijk onze geleidekampioenen! Een beetje gek, een (grenzend aan het ongezonde) dosis humor en een zingende stuiterbal. Een creatieve koffie lover, een gezellige muzikant die positief in het leven staat!

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *